Vecka 43

Måndag: Läkarbesök då mitt ben fortfarande krånglar, utskrivet medicin. Ett försök till en lättare promenad utan att benet skulle ta livet av mig. Jag storhandlade mat, jag gjorde veganska matlådor och städade toaletten. Resten av dagen blev att vila då benet inte har samarbetat.

Tisdag: En längre sovmorgon, meditering och stretching specifikt för benet. Jag köpte årets första julklapp och sedan körde jag till Råneå och samtidigt hade jag två telefon möten med två olika myndigheter för hjälpa en av mina familjemedlemmar. Väl framme i Råneå jag for hem till Alex för dricka kaffe och hänga. Så otroligt skönt att få prata ut med av sina närmsta vänner, speciellt när man inte sett varandra på länge!

Onsdag: Jobb 7-16, otroligt skönt att träffa alla ens kollegor igen. Vissa av dem är otroliga ovärdliga pärlor. Direkt efter jobbet blev det att åka och handla ingredienserna för våfflor då min syster Kristin kom på kvällen för att sova över och hänga. Det blev att jag, Marcus och hon pratade i ett par timmar, åt och slöglodde på en dokumentär som jag ska faktiskt ikväll fortsätta att titta på. En bra onsdag kväll helt enkelt.

Torsdag: Årets första snö kom. Första gången i mitt liv jag inte har fått ångest över det, nu tycker jag det är vackert. Syrran och jag åt iallafall frukost, vi drog en snabb sväng förbi på Dollarstore och Coop innan vi åkte till Luleå för att gå på möte som varade ett par timmar men det är otroligt skönt att få komma ett steg närmare resultat och frid i själen. Efteråt drog vi en snabb runda i Galleriorna, jag kom bara hem med leggings som jag behövde köpa. Vi åkte hem, hon till sig och jag till mig. Med en rejäl migrän så slutade resten av kvällen i soffan med thai mat som Marcus for och köpte till oss båda. Trots en jobbig dag så var jag glad över den.
Fredag: Jobb 7-16, en dag som gick otroligt snabbt ändå. Benet ville inte riktigt samarbeta men jag var så taggad över få helg att smärtan tog inte över. När jag slutade for jag och köpte årets andra jultomte, men inte åt mig själv utan åt min lillebror. Han gillar inte julen. Jag bestämde mig för jag ska lära honom att göra det. Efter en lång vecka så var jag helt slut så jag somnade halvt i soffan innan jag la mig i sängen.


Lördag: Som morgonfågeln jag är så vaknade jag tidigt och gjorde frukost åt mig och Marcus. En längre skön stund att bara för att få vara oss själva. Vi bestämde oss för att dra till Storheden för kolla in en julgran inför årets jul och titta på Cervera för en ny servis som vi måste investera. Det slutade dock med att vi kom hem med ett nytt ljudssystem istället, vi sålde vårat gamla då det tog så stor plats och vi ville ha ett mindre med ett annat ljud och då fick ett från JBL komma med oss hem då det var kampanjpris. Efteråt for vi snabbt hem för att duscha och göra oss i ordning innan vi for hem till Marcus föräldrar för indisk middag som var inspirerad med pumpa, otroligt gott. Med skogens guld till efterätt, är det något som är så gott så är det hjortron. En trevlig lördagkväll med de människor jag tycker så otroligt mycket om.
Söndag: Marcus pratade högt i sömnen så jag låg klarvaken efter klockan 03.00 och har inte kunnat somnat om. Pinterest och kaffe har roat mig in ända till morgonkvisten, efter klockan 06.00 så började det krypa i benen och då kunde jag inte ligga kvar i sängen utan klev upp och slöglott på några serier på datorn. Marcus klev till slut upp, han började direkt göra i ordning ljudssystemet meddans jag gjorde i ordning varma mackor <3 Ibland behöver man söndagslyx, speciellt när man inte har sovit något alls. Resten av dagen blir att slöa, jag har inte så mycket ork och det blir bra både för jobb och möten till kommande veckan. Heja mig.