Livets uppehåll
Hej!
Det var ju som ett tag sedan, livet kom i mellan och jag har fått lägga ärligt talat saker åt sidan. Men nu är jag här igen och ska väl försöka skriva lite mer utan större uppehåll, men vi ser hur det går men jag börjar iallafall såhär.
I början av September efter ha kommit hem från semestern och slutat jobba de otroligt slaviska arbetstiderna kände jag att kroppen behövde en chans att få återhämta sig och återgå till balansen för träningen och kosten. Så under September månad köpte jag ett nytt gymkort och bestämde mig för att klara två mål: Regelbunden träning och - 5 kilo på vågen och det lyckades jag faktiskt med! Och det är alltid en tillfredställande känsla. Sedan kom funderingarna, vad ska jag ha för mål under Oktober månad och vad vill jag ha ut av hela resans gång?
Jag vill leva ett hälsosam och aktivt liv och ha en kontrollerad relation till mat, jag är en så fint kallad en matmissbrukare. Jag äter mina känslor, något jag har börjat lära mig mer och mer att kontrollera genom att i små steg bearbeta dem sakerna som har fått mig att äta sedan barnsben men det är en process som kommer ta tid och det har jag inga problem med. Jag vill även minska vikten för minska riskerna för onödiga följd sjukdomar som du kan få via övervikt, då jag i framtiden vill kunna vara en förebild för mina framtida barn och ge dem förutsättningar jag själv aldrig fick en möjlighet till som barn, exempelvis en hälsosam relation till mat, träning och ge den typen av kärlek alla barn förtjänar att känna.
Oktober månad blir mina mål att ta förebilder för att kunna åter igen ta bilder om 3 månader för se vilka skillnaderna blir. Dricka mer vatten, fortsätta med regelbunden träning, se över matkontot och pröva på fler veganska rätter då jag har låtit det sakta men säkert ha en övergångsperiod för äta mer veganskt hemma, försöka meditera åtminstone en gång i veckan i 30 minuter. Samt vara mer aktiv här och på Instagram så man kan se mina framsteg och hur jag bearbetar mina motgångar. Så nu kör jag!

 
 
 
 
 
#1 - Janelle

Åh grattis !! Kul att lyckas med sina mål❤️

Svar: Ja det är alltid lika roligt :)
littlesleeper.blogg.se

#2 - Yasmine mamma till Dennis och angelina

Grymt där vilken resa du gör och kommer göra tills du når dina mål.
All kämpar lycka till dig kram

Svar: Tack så mycket, jag kämpar på :)
littlesleeper.blogg.se

#3 - Cissi

Svar; Jag har blivit hänvisad dit av sskförbundet och andra medmänniskor med samma problem. 5 minuter med dom och jag fick annan medicin, 5 minuter på fysisk vc hade jag aldrig fått den andra medicinen, eftersom enligt dom är mina prover skitbra.

Svar: Åh okej!
littlesleeper.blogg.se