Husdrömmar
Igår var det en tung dag som slutade med att jag låg resten av dagen i soffan och grät. Marcus kom hem och var fantastisk mot mig, om han visste bara om hur mycket han gör genom bara vara där. Ångest har verkligen många ansikten och igår orkade jag bara inte hålla mig uppe. Idag känns det bättre, så nu dricker jag mitt morgonkaffe med tända ljus i lägenheten och jag sitter och tittar på hemnet, blocket och även olika entreprenörers hemsidor och deras husbyggen. Huset vi har fastnat mest för är ett en-plans hus som heter Domherre från Fiskarhedenvillan. Planlösningen, storleksmässigt och deras detaljritning känns mest i våran smak.
Jag drömmer verkligen om att få nycklarna i våra händer, få kliva in och påbörja vårat nästa kapitel i vårat liv. Få skapa minnen som finns med till våra äldre dagar, ge framtida barnen ett kärleksfullt hem. Kunna bjuda hem mina syskon och ha en jul vi aldrig fick uppleva. Låta våra intressen inte begränsas pågrund att vi bor i lägenhet. Inreda huset med gamla och nya saker, ge hemmet en personlig som speglar vilka vi är. Få baka färska kanelbullar och gå över med en till garaget där Marcus står med något av sina projekt. Låta mina gröna fingrar skapa en magisk liten trädgård och kanske skapa ett hemmagjort trädgårdshus. Få dricka morgonkaffet på altan med hundarna vid ens sida. Jag längtar.
#1 - Petra

Hoppas du mår bättre snart och ta hand om dig ❤️
Vad mysigt med tända ljus passar perfekt till hösten nu.

Sv tack så mycket

Svar: Ja, jag försöker. Tack! Detsamma!
littlesleeper.blogg.se

#2 - jennifer

Jag lider av daglig ångest så jag förstår verkligen hur du känner det. Den slår ner en som ett äpple plötsligt trillar från trädet :( Stor kram till dig!

Svar: Ja, det är inget vidare alls. Men jag kämpar varje dag, för jag vet att livet är alltid värt att kämpa för :)
littlesleeper.blogg.se

#3 - Carro

Förstår din längtan, vi har köpt hus som vi väntat på att flytta in i, längtar ihjäl mig :)

Svar: Åh vad underbart! vilket typ av hus har ni köpt? :)
littlesleeper.blogg.se

#4 - Yasmine

Blir så medryckt i dina drömmande text! Det låter helt underbart. Jag vill också ha det så :)

Svar: Vad häftigt och kul. Inte alla som känner så, men jag gör det :)
littlesleeper.blogg.se

#5 - Heléna

Det låter riktigt härligt! Måste vara roligt att kunna vara med och planera sitt hus från grunden och kunna påverka alla små detaljer :) Kram <3

Svar: Ja, jag hoppas verkligen på det. Det farliga är att man vill INREDA helst igår.Bor ni i hus? :) Kram!
littlesleeper.blogg.se

#6 - Sandra

Vilka underbara framtidsdrömmar, att bo i hus är verkligen så underbart vi började leta och köpte hus innan min son föddes för att han ska få en så bra uppväxt i fin och trygg miljö ångrar det inte en sekund. Sen är det så kul att man faktiskt får göra precis vad man vill hemma med både inredning och ute :D Vi har enplansvilla och det är så skönt att slippa trappor :)

Svar: Åh vad kul att någon annan ser det på samma sätt! jag delar gärna ideér och funderingar med dig, om du vill? :)
littlesleeper.blogg.se