30 Days Minimalism Game

Ja, vad gör den här random samlingen här på mitt köksbord förtillfället? Det är så nämligen att jag kör 30 Days Minimalism Game Challenge. För er som inte riktigt vet vad minimalism är rekommenderar jag er att läsa denna hemsida "The Minimalists". Så kommer ni få lära er så himla många nya saker och även kanske få en förändring hos er, era hem, eran syn på framtiden och kanske på eran hälsa också.
Iallafall Challenge utgår att man spelar mot själv eller mot någon man känner, man kan lägga upp så man får ett pris vem som klarar sig längst eller så kör man bara för skojs skull. Under Dag 1 så gör man sig av med en sak som man har hemma, om man skänker bort den, säljer den, slänger bort den eller ger bort den spelar ingen roll så länge saken försvinner ur ditt hem. Sedan lägger man till en sak för varje dag, det vill säga Dag 2 - två saker, Dag 16 blir det 16 saker osv och så fortsätter man under 30 dagar. För under de trettio dagarna har man hunnit göra av sig med 500 saker hemma och det är väl det bästa att få bort saker man inte använder, de som bara ligger, saker som är trasiga, saker som inte ger någon värdering längre för en. Och man får ett mer städat och förhoppningsvis mer organiserat hem.
Testa det är faktiskt svårare än man tror. Jag kör som sagt själv utmaningen, jag lägger upp varje dag på instastory (@annelibloms) och är redan uppe i Dag 12. Idag gör jag av mig med gamla dagböcker, något snöre som satt fast i en vattenflaska, gammalt smink då jag har nytt och en voltatrentub som är mer eller mindre slut, allt som är på bilden ovanför. Känslan att det blir mer och mer organiserat hemma gör mig så glad!
#1 - Matilda Berlin

Huh! Men guuu vad bra! Borde kanske ta och hänga på =) KRAM <3

Svar: Det tycker jag verkligen. Det är sån befriande känsla att inte ha grejer överallt! Kram!
littlesleeper.blogg.se

#2 - Sandra

Vilken spännande grejj att göra hoppas det går bra för dig! :D Hoppas du får en fin helg kram <3

Svar: Ja, det är så skönt att få bort massa skit hemifrån :)
littlesleeper.blogg.se