Halv åtta hos mig
 
Vad som började med ett nytt jobb och med nya arbetskollegor som med tiden har blivit ett litet gäng. Där med tiden utvecklades humor, djupa samtal, inget mer än "dum i huvudet ideér" och en blomstrande vänskap. Så vi kläckte fram att vi ska börja med halv åtta hos mig och för mer än en månad sen hade vi en testrunda hemma hos mig som slutade med dansfylla till 5 på morgonen men roligt hade vi åtminstone.
Denna gång var vi hemma hos Lisa och hennes sambo Christoffer och som ni ser så hade hon gjort en fantastiskt fin dukning, med egna namnskyltar och egengjord servettviktning samt en somrig välkomsdrink med en fräsch smak.
 
Förrätten: Traditionell Skagen toast, det slår aldrig fel. Mycket gott!

Varmrätten: Wienerschnitzel med rostad potatis, serverades med bearnaisesås, örtsmör, kapris och citorn.
Jag hade äran att Joakim serverade upp åt mig. han har jobbat som kock och som servertris (tror jag) på tanke på hans upplägg så vet jag att han kan åtminstone. Iallafall jag fick komma på en bjudning och känna mig som en drottning, så omhändetagen av fantastiska människor. Och maten.. Fantastisk.
Dessert: Lisas hemmagjorda vaniljpannacotta med vit choklad och lime-marinerade blåbär och riven lime. Den smälte i ens mun i ren symfoni. Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är över dessa halv åtta hos mig   middagarna vi har startat. Trots jag var trött efter jobbat rejält med övertid denna vecka så var det ytterst trevligt och jag ser fram emot nästa gång!