Planera kommande resa
Vi har pratat om att åka iväg någonstans i Augusti/September. Planen var ursprunligen att ta bilresa genom några länder i Europa men nu ser vi att vi kommer inte få ut lika lång semester samtidigt så får vi göra lite annorlunda och ta den resa i framtiden. Så nu har vi börjat kika på vart vi kanske ska åka istället och vi kan inte bestämma oss om vi ska ta en solsemester eller om vi ska fara på någon weekend och se någon stad och deras kultur och deras arkitektur. För jag skulle vilja se alla länder och städer, få en annan blick hur andra människor lever och ta in alla intryck på ett annat sätt jag aldrig skulle kunna göra i Sverige. Så om ni har tips på resor under den tiden av året i Europa så får ni gärna dela med er av era tips, både på vad man kan göra där och vad man kan se!

En av mina bilder från Notre Dame när jag var i Paris 2015.
 
Sneakpeak
This is what's going on right now guys.

Jag hör hallelujah kören sjunga i mitt huvud, för nu blir sovrummet äntligen ljusgrått och inrett som vi vill ha det. Inte den fula äckliga bruna tapeten som såg ut att komma från glada 70-talet trots den var ny när vi flyttade in och som gav mig spykänsla varje gång jag tittade på den. Nu ska jag måla ett sista varv på listerna och sedan ska det bli att börja spana efter en ny säng som ska passa in. Jag längtar så ivrigt att få inreda rummet, få sätta sin egna personliga prägel och få en riktig mysfaktor och känna harmoni!
Halv åtta hos mig
 
Vad som började med ett nytt jobb och med nya arbetskollegor som med tiden har blivit ett litet gäng. Där med tiden utvecklades humor, djupa samtal, inget mer än "dum i huvudet ideér" och en blomstrande vänskap. Så vi kläckte fram att vi ska börja med halv åtta hos mig och för mer än en månad sen hade vi en testrunda hemma hos mig som slutade med dansfylla till 5 på morgonen men roligt hade vi åtminstone.
Denna gång var vi hemma hos Lisa och hennes sambo Christoffer och som ni ser så hade hon gjort en fantastiskt fin dukning, med egna namnskyltar och egengjord servettviktning samt en somrig välkomsdrink med en fräsch smak.
 
Förrätten: Traditionell Skagen toast, det slår aldrig fel. Mycket gott!

Varmrätten: Wienerschnitzel med rostad potatis, serverades med bearnaisesås, örtsmör, kapris och citorn.
Jag hade äran att Joakim serverade upp åt mig. han har jobbat som kock och som servertris (tror jag) på tanke på hans upplägg så vet jag att han kan åtminstone. Iallafall jag fick komma på en bjudning och känna mig som en drottning, så omhändetagen av fantastiska människor. Och maten.. Fantastisk.
Dessert: Lisas hemmagjorda vaniljpannacotta med vit choklad och lime-marinerade blåbär och riven lime. Den smälte i ens mun i ren symfoni. Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är över dessa halv åtta hos mig   middagarna vi har startat. Trots jag var trött efter jobbat rejält med övertid denna vecka så var det ytterst trevligt och jag ser fram emot nästa gång!